Hvordan det funker

Slik at dere enkelt kan være sikker på prosessen i det hele

Alle pakkeløsninger inkluderer møte i forkant.

I.
Etter at dere har booket meg inn, tar jeg kontakt med dere igjen ca 3-4 måneder før bryllupsdagen. Dette fordi jeg ønsker å ha et møte med dere slik at vi kan bli litt bedre kjent før den store dagen. På denne måten får jeg en bedre forståelse for hvem dere er. Det er viktig for meg at dere kjenner dere igjen i bryllupsbildene når dere ser på de i ettertid. På møtet snakker vi om deres ønsker for dagen hvor jeg kan komme med tips og innspilt slik at det blir akkurat slik dere ønsker.

II.
Vi signerer kontrakt og jeg sender en faktura på 30% av totalsummen. Dette slik at det er en gjensidig forståelse på avtalen vår.

III.
Vi kan dra å se på lokasjoner for bryllupsbildene sammen dersom det er ønskelig. Et godt planlagt møte gjør at selve dagen vil gå smertefritt.

Dagen deres har kommet

Den store dagen har kommet og jeg er så godt forberedt som mulig. Dere skal slappe av og nyte dagen, og vite at jeg gjør jobben min. Slik at dere sitter igjen med alle minnene fra den store dagen, for resten av livet.

Jeg holder meg i bakgrunnen og prøver å forstyrre så lite som mulig. Da får jeg de øyeblikkene hvor folk ikke er obs på at de blir tatt bilder av. De øyeblikkene dere kanskje ikke får med dere. De øyeblikkene som vil være gull verdt for dere etter bryllupsdagen.

Etterarbeidet og levering

I.
Det første jeg gjør etter jeg er ferdig å fotografere er å ta backup av bildene. Jeg tar godt vare på minnene deres!

II.
Så starter arbeidet med å velge ut bilder. Jeg jobber slik at jeg tar avgjørelse på hvilke bilder som blir valgt til slutt, dette fordi jeg har lang erfaring med bryllupsfoto og vet hva som klassifiseres som et godt bilde og er et minne dere skal få ta vare på. Dersom dere har lyst å være med i denne prosessen så er det helt i orden. Jeg setter opp et møte og vi kan sammen gå gjennom det.

III.
Som regel er leveringstiden 3-6 uker, alt avhengig av hvilken pakkeløsning dere har valgt.

IIII.
Dere får egen minnepenn og eget private nettgalleri hvor dere kan laste ned bildene, samt dele med hvem dere måtte ønske.

Ved reise

Jeg har base i Tromsø og på Helgeland, men tar oppdrag over hele Norge og verden.


Tromsø
• Ved kjøring utenfor Tromsø (over 20km) kommer et kjøretillegg på 4.1 kr per kilometer for kjøring + eventuelle direkte reiseutgifter (ferge, bom etc) Dersom reise over én time tilkommer en dagsrate på 700kr.

• Ved overtid mer enn én time etter avtalt tid vil det forekomme 1570kr i overtid per påbegynte time.

Helgeland
• Ved reising på Helgeland kommer direkte reisekostnader og kjøring i tillegg. Kjøring faktureres med 4.1kr per kilometer. Dersom reise over én time tilkommer en dagsrate på 700kr.

• Ved overtid mer enn en time etter avtalt tid vil det forekomme 1570kr i overtid per påbegynte time.

Øvrig
• Direkte reiseutgifter og eventuell overnatting kommer i tillegg til prisen. Dette avtales på forhånd.

• Ved reise over én time tilkommer dagsrate på 700kr på reisedagen(e)

Bruken av bildene

Dere kan bruke bildene/film fritt til privat bruk. Det er ikke lov å selge bildene/film, eller anvende de i kommersiell sammenheng, uten fotografens skriftlige samtykke.

Bildene/film er ferdig behandlet og skal ikke redigeres på i ettertid. Ønskes endringer som svart/hvit etc, skal fotografen kontaktes.

Ved bruk av bilder elektronisk (facebook, instagram, personlig nettside, avis/nettavis etc) skal fotografen krediteres på følgende måte: Fotograf Janita Zenteno © Zenteno Visuals

Ta  gjerne  kontakt  for  en  uforpliktende  prat!