Tips til dere som skal ha sommerbryllup

June 23, 2020
💍 💍 💍

VÆRET 🌦

Været kan variere veldig- ihvertfall i Nord-Norge! Det er derfor lurt at dere har dette i bakhodet under planlegging. Ha med dere paraply, denne vil kunne hjelpe dersom det er regn og steik sol. Fordi solen kan også gi problemer for fotografen da det blir ekstremt lyst og skarpe skygger. Finn gjerne en lokasjon som har noe skygge for solen.

Det er jo selvsagt smak og behag, men ta bildene ute. Naturen har så vanvittig mye fint å by på i stedet for en studiovegg. Dersom du ikke vet hvordan dere skal finne den perfekte lokasjon for å ta bryllupsbildene, les gjerne her hvor jeg har skrevet om akkurat dette 👩💻

Dersom det skulle begynne å regne så ikka la dere stoppe av den grunn (dersom det ikke virkelig skulle begynne å striiiiiregne, da kan dere eventuelt ta til nytte plan B👇🏽)

Kjør på selv om det regner, det kan virkelig bli fine bilder med paraply, eventuelt uten paraply dersom det er litt yr og kjole/dress tåler det. Regndråper kan skape nydelige bilder 🌧

PLAN B 🆗

Det kan være lurt på planlegge en plan B dersom det virkelig skulle begynne å striregne. Men det er viktig at dere velger en plan b som dere blir fornøyd med. Dersom dere faktisk må ty til plan b og dere egentlig ikke ønsker å ta bilder der så vil dere ikke bli fornøyd med sluttresultatet heller.

UTNYTT LYSET 🌅

På sommeren er det gjerne lyst til langt på kvelden. Ta dere gjerne tid til å bli fotografert ute med kveldssol. Dette kan gi magiske bilder. Dere trenger ikke dra langt, det kan bare være rett utenfor lokalet og tar bare noen minutter. Avtalt gjerne dette på forhånd med fotograf og si ifra til toastmaster. På denne måten så trenger ikke dere nødvendigvis å tenke på akkurat dette, men fotograf sier i fra til dere når tiden er inne.

LURT Å HA MED 👌🏽

Husk å ta med dere vann/drikke til fotografering. Dersom det er varmt og masse sol ute er det viktig at dere holder dere hydrert. Litt snacks er også lurt. Pass så dere ikke blir solbrent! Dersom dere har med forlovere, få forloveren til å ha med seg noe slik at dere kan få en liten “touch up” innimellom slagene dersom det er varmt og dere svetter.

Utnytt lyset som bare sene sommerkvelder kan gi deg!

Lykke til!

// Janita

Meld deg gjerne på aktuelt 👇🏻 så kan jeg dele tips og info om bryllup med dere. Følge meg gjerne på sosiale medier 👇🏻