Hvordan finne den perfekte lokasjon til bryllupsbildene deres?

May 20, 2020
💍 💍 💍

HVA ØNSKER DERE?🌈

Det er viktig at dere som brudepar setter dere ned å tenker litt gjennom hva dere ønsker. Vi er alle forskjellige og det kan variere veldig fra person til person hva som er viktig. Noen elsker friluft og fargen grønn for eksempel. Så et bryllupsbilde ute i skogen vill passet perfekt og noe dere vil se frem til å få hengt opp hjemme. Tenk også gjennom ting som:

PRAKTISKE TIPS ⭐️

Det som også er viktig er å tenke gjennom ting som gjør dette enkelt og smertefritt for dere. Dagen skal gå på skinner og dere skal ikke måtte stresse eller plages med noe;

HVOR MANGE PLASSER BØR DERE VELGE? 🤔

Om dere ønsker å holde dere på en plass, så selvsagt er det helt i orden! Men noen ønsker litt mer variasjon, noe jeg også synt er veldig fint. Derfor liker jeg å finne lokasjoner hvor det er litt forskjellig med gangavstand i mellom. Det kan være en plass nært havet slik at man får utsikt over havet og fjell, men dersom man snur seg så er det litt skog og sti. På denne måten får dere variasjon som ikke er tidkrevende og anstrengt.

Så dersom dere har funnet noen plasser som dere må kjøre i mellom, er det ok?

Det er det, men det kommer an på hvor lang tid dere har. Som regel så sier jeg til brudepar at de må sette av to timer til fotograferingen. Da blir det tid til å kunne dra på flere lokasjoner uten å stresse. Men dersom det må kjøres mellom hver plass og distansen ikke er mer enn 10 min kjøring så sier jeg alltid maks 3 plasser.

Dere vil som sagt ikke stresse på dagen deres, eller sitte fast i trafikk.


Det jeg bruker å gjøre med brudeparene som booker meg inn er at jeg tilbyr å dra å se på alternative lokasjoner sammen. På denne måten får vi sett på plassen sammen, og jeg kan komme med tilbakemelding. Dere er dermed trygge på at ikke bare er plassen nydelig og slik dere ønsker, men også en plass som funker i praksis!

Jeg anbefaler uansett om dere ikke drar med fotograf at dere drar å ser på plasser som kan være aktuelle.


Husk å sett av god tid til fotograferingen, ikke fordi dere skal på ti forskjellige plasser, men fordi dere slappe av på dagen deres!


Lykke til!

// Janita

Meld deg gjerne på aktuelt 👇🏻 så kan jeg dele tips og info om bryllup med dere. Følge meg gjerne på sosiale medier 👇🏻