Hvordan posere for bryllupsbildene

June 5, 2020
💍 💍 💍

BØR DERE POSERE? 💁♀️

Dette er helt opp til dere hvordan dere faktisk ønsker å være foran kamera. Bildene skal få frem deres personlighet. Fotografen vil nok guide dere, men om dere vil gjøre noe helt spesielt eller ikke så må dere få bestemme dette helt selv. Det er deres dag!🥰

HVA ØNSKER DERE? 🖼

Det er viktig at dere som brudepar setter dere ned å tenker litt gjennom hva dere ønsker. Vi er alle forskjellige og det kan variere veldig fra person til person hva som er viktig. Dette er bilder som dere gjerne skal vise til folk, og henge opp hjemme. Dersom dere ikke liker utrykket i bildet så vil det handle mye om hvordan dere poserte foran kamera. Vil dere ha en enkel stil, eller liker dere å stå foran kamera å ønsker noe litt mer “sofistikert”?

FOTOGRAFENS ANSVAR 📸

Det er viktig at dere har kjemi med fotografen slik at sluttresultatet blir best mulig. (se gjerne gjerne her dersom du ønsker å lese litt mer om akkurat dette)

Det er fotografens ansvar å få dere til å slappe av. Fotografen har gjerne erfaring og vet hvordan og hva som ser bra ut på bilder. Hva som funker og ikke funker. Dette er også noe fotografen bør ha snakket med dere om FØR bryllupsdagen. Derfor er det lurt å inkludere et møte med fotografen under planlegging av bryllupet deres.

TIPS 💡

Om dere syns det er litt vanskelig å stå foran kamera og ikke har anelse om hvordan dere skal stå eller hva dere skal gjøre så kan disse tipsene være noe dere kan ha i bakhodet før fotograferingen:


Bildene skal få frem deres personlighet!

Lykke til!

// Janita

Meld deg gjerne på aktuelt 👇🏻 så kan jeg dele tips og info om bryllup med dere. Følge meg gjerne på sosiale medier 👇🏻