Om

"Æ e halvt Chilener og halvt Tromsøværing. I det siste har æ blitt halvt Helgelending. 150%"

Jeg startet med fotografering i 2011. Helt siden jeg holdte i mitt første speilreflekskamera har jeg visst at dette var det jeg ønsket å holde på med. Drømmen ble en realitet da jeg studerte foto og film ved Bilder Nordic School Of Photography. Jeg har siden 2014 drevet som freelance fotograf både i Tromsø og på Helgeland.

Jeg jobber stadig med å holde meg oppdatert faglig slik at mine kunder alltid får et solid og godt resultat.Skal vi ta en prat om deres neste prosjekt? Eller har dere noen spørsmål? La oss ta en uforpliktende prat! 

Hvorfor meg?

Tilnærming

Jeg har en dokumentarisk tilnærming når jeg fotograferer og filmer, og ved å fokusere på naturlig lys og menneskers personlighet blir mine bilder og filmer unike.

Mesteparten av nåtidens merkevarebygging og formidling gjøres ved bruk av illustrasjon: ofte foto eller film. Jeg leverer i begge formater og lar meg inspirere av å kunne finne likevekten i et image; å bruke det visuelle for å skape et ønsket utrykk.

verdi

Jeg er veldig opptatt av å skape en god relasjon med oppdragsgiver. På denne måten blir jeg kjent med bedriftens virke og verdier og på denne måten blir foto og film skreddersydd til deres profil på best mulig måte.

Jeg er dedikert i mitt arbeid, og elsker det jeg holder på med- noe jeg tror er med på å skape god kvalitet og høy grad av profesjonalitet.

arbeid

Jeg liker å holde fokus på hver enkelt bedrift og deres historie. På denne måten vet jeg hvordan jeg skal tilnærme meg oppdraget.

Jeg er lidenskapelig i det jeg holder på med; ved å skape følelser hos mennesker som opplever en visuell identitet, er vi langt på vei med å forme en solid visuell profil.

La oss vise verden din bedrift!

Kontakt meg