Hva dere bør ta med til fotografering av bryllupsbilder?

June 19, 2020
💍 💍 💍

Hva er egentlig viktig å ta med, og hvorfor? 🤔

Jeg liker å planlegge og være mest mulig forberedt, ihvertfall til en så stor dag som bryllup. Men uansett hvor mye du planlegger så er det noen ting som vi ikke har kontroll over og det er været. Det kan plutselig snu midt under fotograferingen, og det får vi ikke gjort noe med. Det vi kan gjøre er å være forberedt på dårlig vær, slik at vi kommer oss gjennom fotograferingen uansett.
Jeg syns at varierende vær er kult, for det kan gi masse gode bilder.

Jeg har fotografert i striregn, steiksol og snøstorm. Vi kom oss gjennom det, og med at jeg var forberedt på akkurat dette så gikk det bare fint.

Derfor vil jeg dele noen tips med dere slik at dere får en best mulig opplevelse av fotograferingen til tross for at være kanskje skulle snu eller sminken trenger en "touch.”

Jeg som fotograf har alltid med meg paraply og pledd i bilen slik at fotograferingen blir best mulig for brudeparet. Etter lang erfaring lærer man fort hva som kan være lurt å ha med og som kan komme til nytte.

Får heller ikke sagt det nok, men planlegging og det å møte fotografen er kjempe viktig. Slik at dere får en kjemi, og kan gå gjennom slike ting som dette. Jeg som fotograf vil at dagen deres skal gå så silkemykt som mulig.

Lykke til!

// Janita

Meld deg gjerne på aktuelt 👇🏻 så kan jeg dele tips og info om bryllup med dere. Følge meg gjerne på sosiale medier 👇🏻